DESFĂȘURAREA Taberei de Iarnă Pentru Suflet de Femeie 2021: ”Viață-Moarte-Renaștere”

Bine ai venit în spațiul Taberei de Iarnă Pentru Suflet de Femeie 2021!

Important!

 • După prezentare toate sesiunile rămân deschise pentru vizionare până la următoarea lună plină, în 17.01.2022.
 • Fiecare nouă sesiune va apărea pe această pagină zilnic la ora 13.
 • Bookmark pagina aceasta pentru un acces ușor.

Pregătirea pentru fiecare sesiune:

 • Retrage-te într-un spațiu liniștit și confortabil în care să te simți în siguranță și să nu fii deranjată, preferabil unul pe care îl vei putea folosi în toate zilele taberei;
 • poți consacra un mic spațiu sacru pentru perioada aceasta, compus din câteva mici obiecte semnificative pentru tine în relație cu dorințele, așteptările tale legate de tabăra aceasta – de exemplu o lumânare, ulei esențial care te inspiră/relaxează, cristale/pietre, imagini, etc.;
 • asigură-te că ai suficient timp la dispoziție și nu ești pe fugă; calitate înaintea cantității, dacă nu ajungi sau e prea intens pentru tine să faci toate sesiunile, ai încredere că atât era potrivit pentru tine în acest moment. Este mai important să faci exercițiile/procesele din 2-3 sesiuni dacă doar atât este posibil, decât să ai doar o experiență mentală ascultând toate sesiunile;
 • adu cu tine apă sau altă băutură;
 • jurnalul de tabără; instrumente de scris (creioane colorate / carioci) și alte culori și materiale pentru proiectele artistice anunțate;
 • orice altceva care îți crează sentimentul unui spațiu sacru și o stare de bine;
 • fii gentilă cu tine pe parcursul acestor zile (și întotdeauna), monitorizează și prioritizează starea ta de bine fizică, emoțională, mentală, spirituală.

Începe cu crearea jurnalului de tabără.

Jurnalul de tabără este acest container sacru care va fi un instrument terapeutic și martorul călătoriei interioare și a creșterii care rezultă din ea pe parcursul taberei și poate mult după aceea. În acest video îți prezint un mod în care poți crea un jurnal nepretențios, folosind materiale pe care le ai prin casă. Pentru alte idei și inspirație în crearea jurnalului poți viziona acest video sau pe acesta.

Pregătirea pentru această sesiune:

 • pentru crearea acestui tip de jurnal ai nevoie de câteva simple foi de hârtie, albe sau colorate, care pot fi chiar scrise pe o parte), un fir de lână/șnur/panglică pentru ”cusutul” jurnalului; carton pentru crearea coperților; culoare pentru decorat (creioane colorate / carioci / acuarele / culori acrilice; de asemenea poți folosi orice alte instrumente sau obiecte te simți inspirată pentru decorat: ștampile / lipici / sclipici / lână / panglici / pietre / cristale / vechi cercei desperecheați / amulete / imagini și cuvinte care îți plac din reviste sau reclame,… sau orice mai găsești prin casă și te inspiră.


CAPITOLUL 1: VIAȚA

Prima zi de tabără: Anul 2021 în retrospectivă (proces ghidat). Deschis din 20.12.2021

Începem primul capitol al Taberei de Iarnă, cel dedicat VIEȚII, uitându-ne la anul 2021. Cum ai trăit în 2021? Fie că e vorba de evenimente mari sau de ”mici” momente cotidiene, în această sesiune ești invitată să revizitezi amintirile acestui an și să observi, de la un pic de distanță deja, cum a fost viața ta în anul 2021.


Ziua a 2a de tabără (Solstițiul de iarnă): Anul 2021 ideal (vizualizare). Deschis din 21.12.2021

Continuăm cu tema VIEȚII, și astăzi îți propun să ne jucăm în spațiul cuantic, cu o tehnică de transformare a realității. Cum ai vrea să fi fost anul 2021 pentru tine? Dacă ai putea schimba orice la anul 2021, ce ai schimba…? Care este viziunea ta cea mai înaltă pentru anul care se încheie?


Ziua a 3a de tabără: Dragă 2021… (eliberări, recunoștință, journaling). Deschis din 22.12.2021

Ce i-ai spune anului 2021 dacă ar fi o ființă, un prieten…? În această sesiune de journaling ești invitată să scrii o scrisoare (de recunoștință…?) anului 2021, dar nu înainte de a curăța orice sentimente negative reziduale care pot să mai fi rămas în câmpul tău energetic.


Ziua a 4a de tabără: Viața creativă (sesiune de drumming).  Deschis din 23.12.2021

Creativitatea este una din dimensiunile vitale pentru principiul feminin, care ne alimentează sufletul și forța vitală. În această sesiune ești invitată să explorezi o formă foarte accesibilă și terapeutică de ”creativitate”, drumming (bătutul tobei). Nu este nevoie de nici o experiență anterioară sau de instrumente speciale; doar lasă-ți mintea deschisă și joacă-te.


Ziua a 5a de tabără (Ajunul Crăciunului): Întâlnire cu Iisus (meditație ghidată). Deschis din 24.12.2021

În această sesiune întrerupem programul Viață-Moarte-Renaștere cu o ediție de onorare a Crăciunului printr-o meditație de întâlnire cu Iisus, de naștere a lui Iisus în inima ta, poate într-un fel nou. Indiferent de orientarea sau convingerile tale religioase, ești invitată (astăzi și în orice altă zii) la o experiență spirituală de întâlnire cu unul dintre cei mai mari învățători care au călcat pe pământ.


CAPITOLUL 2: MOARTEA

Ziua a 6a de tabără: Sperietoarea supremă: MOARTEA (sesiune de desen/pictură). Deschis din 25.12.2021

În această sesiune începem al doilea capitol al Taberei, cu tema MOARTEA. Ce este moartea? Deși este ceva atât de comun și fundamental, avem totuși idei și credințe foarte diferite despre ce este moartea, pe care ești invitată să le cercetezi și conștientizezi.


Ziua a 7a de tabără: Mica moarte din fiecare noapte (sesiune de yoga nidra). Deschis din 26.12.2021

Deși moartea este considerată marele necunoscut, s-ar putea ca defapt să știm mai multe despre ea decât ne dăm seama. De exemplu, în fiecare noapte trecem întrțo stare de conștiință alterată și chiar mergem să vizităm alte tărâmuri sau lumi. În această sesiune ești invitată la o minisesiune de yoga nidra – yoga somnului, în care să explorezi și accesezi conștiința și înțelepciunea imensă a corpului fizic, cel care are atâtea să ne învețe, inclusiv legat de moarte.


Ziua a 8a de tabără: Moartea în jur (meditație ghidată). Deschis din 27.12.2021

Cea mai dureroasă întâlnire cu moartea o avem atunci când persoane apropiate nouă pleacă din această lume. Dar faptul că ei nu mai sunt fizic cu noi nu înseamnă că nu putem continua să îi avem în viața noastră. În această sesiune ești invitată să te întâlnești cu o persoană dragă plecată din lumea aceasta, printr-o meditație, un proces pe care îl vei putea repeta și cu alte persoane sau ființe, ori de câte ori vei dori sau avea nevoie de sfatul sau prezența lor.


Ziua a 9a de tabără: Tu și moartea (progresie în viitor). Deschis din 28.12.2021

Cum ar fi dacă ai putea să îți planifici moarte? Ce fel de moarte ți-ar place? Ce fel de murit? Când? Unde? Cine în jurul tău? Cum ai petrece cu cel mai mult sens ultima zi a vieții tale…? Ultima lună…? Ultimul an…?
În această sesiune ești invitată să te apropii cu curiozitate și curaj de moartea ta proprie printr-o călătorie șamanică, astfel încât să poți aprecia poate mai mult și mai complet viața și miracolul de a trăi.


CAPITOLUL 3: RENAȘTEREA

Ziua a 10a de tabără: Renaștere (metaforă și culoare). Deschis din 29.12.2021

Începem tema RENAȘTEREA. Ce este renașterea pentru tine? Unde o cunoști în viața ta, cum vibrează ea în tine? În sesiunea de astăzi ști invitată să explorezi acestea prin metafore și culoare.


Ziua a 11a de tabără: Zeița anului 2022 pentru tine. Deschis din 30.12.2021

Ultimele 3 zile de tabără le vom dedica anului 2022. Astăzi continuăm tema RENAȘTERII cu renașterea divinului feminin, individual, în fiecare din noi. Cum ar arăta și ce ar presupune asta în tine? Modul pe care îl explorăm în această sesiune este lucrul cu zeițele, pentru protecție, pentru a învăța, a crește, sau ajutor în viața de zi de zi.


Ziua a 12a de tabără: Visând realitatea: anul 2022 (harta dorințelor). Deschis din 31.12.2021

În această sesiune de sfârșit de an ești invitată să visezi anul 2022. Unde vei pune atenția și energia ta în 2022? Care sunt lucrurile cele mai importante la care vei lucra în anul care începe?


Ziua a 13a de tabără (Închiderea taberei): 2022, un altfel de an. Deschis din 1.1.2022

La mulți ani 2022! În această sesiune din prima zi a anului și ultima zi a Taberei de Iarnă ești invitată să creezi viziunea unei zile obișnuite ideale pentru tine în 2022. Cum ar arăta o zi de pace și armonie, în care să poți fii cea mai bună versiune a ta posibilă, în care să ai timp pentru dorințele și pasiunile tale și orice altceva dorești sau ai de făcut, în care să dai din preaplin, cu bucurie și iubire, să faci lucruri cu sens și să te simți împlinită, …? Și cum ar fi ca astfel să fie majoritatea dacă nu toate zilele anului 2022 pentru tine?


Ia legătura