TI2021_gifViață-Moarte-Renaștere”

(Tabăra de Iarnă Pentru Suflet de Femeie 2021/2022, 20.12.202117.01.2022)

130€ 


Prezentarea Taberei de Iarnă. 


Crearea jurnalului de tabără (manualități, jurnal artistic). Jurnalul programului este acest container sacru care va fi un instrument terapeutic și martorul călătoriei interioare și a creșterii care rezultă din ea pe parcursul acestui proiect și poate mult după aceea. În acest video îți prezint un mod în care poți crea un jurnal nepretențios, folosind materiale pe care le ai prin casă.


CAPITOLUL 1: VIAȚA

1. Anul 2021 trecut în retrospectivă (proces ghidat). Începem primul capitol al programului, cel dedicat VIEȚII, uitându-ne la anul 2021 trecut (sau înlocuiește cu ”ultimele luni trecute”, ”perioada anterioară”, etc). Cum ai trăit în lunile/anul acesta?

 


2. Anul 2021/trecut ideal (vizualizare). Continuăm cu tema VIEȚII, și în această sesiune îți propun să ne jucăm în spațiul cuantic, cu o tehnică de transformare a realității. Cum ai vrea să fi fost anul 2021/anul trecut pentru tine? Care este viziunea ta cea mai înaltă pentru anul/perioada care se încheie?


3. Dragă 2021/anul care s-a încheiat… (eliberări, recunoștință, journaling). Ce i-ai spune anului 2021/trecut dacă ar fi o ființă, un prieten…? În această sesiune de journaling ești invitată să te raportezi un pic altfel la anul care a trecut decât ești obișnuită , dar nu înainte de a curăța orice sentimente negative reziduale care pot să mai fi rămas în câmpul tău energetic.


4. Viața mea creativă (sesiune de drumming). Creativitatea este una din dimensiunile vitale pentru principiul feminin, care ne alimentează sufletul și forța vitală. În această sesiune ești invitată să explorezi o formă foarte accesibilă și terapeutică de ”creativitate”, drumming (bătutul tobei). Nu este nevoie de nici o experiență anterioară sau de instrumente speciale; doar lasă-ți mintea deschisă și joacă-te.


5. (Ajunul Crăciunului): Întâlnire cu Iisus (meditație ghidată). În această sesiune întrerupem programul Viață-Moarte-Renaștere cu o ediție de onorare a Crăciunului printr-o meditație de întâlnire cu Iisus, de naștere a lui Iisus în inima ta, poate într-un fel nou. Indiferent de orientarea sau convingerile tale religioase, ești invitată (astăzi și în orice altă zi) la o experiență spirituală de întâlnire cu unul dintre cei mai mari învățători ai lumii.


CAPITOLUL 2: MOARTEA

6. Sperietoarea supremă: MOARTEA (desen/pictură). În această sesiune începem al doilea capitol al programului, cu tema MOARTEA. Ce este moartea? Deși este ceva atât de comun și fundamental, avem totuși idei și credințe foarte diferite despre ce este moartea, pe care ești invitată să le cercetezi și conștientizezi.

 


7. Mica moarte din fiecare noapte (sesiune de yoga nidra). Deși moartea este considerată marele necunoscut, s-ar putea ca defapt să știm mai multe despre ea decât ne dăm seama. De exemplu, în fiecare noapte trecem într-o stare de conștiință alterată și chiar mergem să vizităm alte tărâmuri sau lumi. În această minisesiune de yoga nidra – yoga somnului, ești invitată să explorezi și accesezi conștiința și înțelepciunea imensă a corpului fizic, cel care are atâtea să ne învețe, inclusiv legat de moarte.


8. Moartea în jur (meditație ghidată). Cea mai dureroasă întâlnire cu moartea o avem atunci când persoane apropiate nouă pleacă din această lume. Dar faptul că ei nu mai sunt fizic cu noi nu înseamnă că nu putem continua să îi avem în viața noastră.

 


9. Tu și moartea (progresie în viitor). Cum ar fi dacă ai putea să îți planifici moarte? Ce fel de moarte ți-ar place? Ce fel de murit? Când? Unde? Cine în jurul tău? Cum ai petrece cu cel mai mult sens ultima zi a vieții tale…? Ultima lună…? Ultimul an…?

 


CAPITOLUL 3: RENAȘTEREA

10. Renaștere (metaforă și culoare). Începem tema RENAȘTEREA. Ce este renașterea pentru tine? Unde o cunoști în viața ta, cum vibrează ea în tine? În sesiunea de astăzi ești invitată să explorezi acestea prin metafore și culoare.

 


11. Zeița anului 2022 pentru tine. Ultimele 3 zile de ale programului le vom dedica anului 2022/care urmează. Astăzi continuăm tema RENAȘTERII cu renașterea divinului feminin, individual, în fiecare din noi. Cum ar arăta și ce ar presupune asta în tine? Modul pe care îl explorăm în această sesiune este lucrul cu zeițele, pentru protecție, pentru a învăța, a crește, sau ajutor în viața de zi de zi.


12. Visând realitatea: anul 2022/viitor (harta dorințelor). În această sesiune de sfârșit de an ești invitată să visezi anul 2022/care începe. Unde vei pune atenția și energia ta în 2022/următorul an? Care sunt lucrurile cele mai importante la care vei lucra în anul care începe?


TI2021_gif13. Un alt fel de an. În această sesiune ești invitată să creezi viziunea unei zile obișnuite ideale pentru tine în 2022/anul care începe. Cum ar arăta o zi de pace și armonie, în care să poți fii cea mai bună versiune a ta posibilă, în care să ai timp pentru dorințele și pasiunile tale și orice altceva dorești sau ai de făcut, în care să dai din preaplin, cu bucurie și iubire, să faci lucruri cu sens și să te simți împlinită, …? Și cum ar fi ca astfel să fie pentru tine majoritatea dacă nu toate zilele anului 2022/care începe?


Ia legătura