Servicii (inactiv)

Aici vei găsi câteva din modurile în care poți lucra cu mine. Toate aceste instrumente sunt menite să aducă claritate, comfort și îndrumare în călătoria ta. Ele au un scop terapeutic, și conțin elemente de terapie emoțională, energetică și spirituală.

Majoritatea sunt disponibile pe întreg parcursul anului, cu anumite oferte speciale în anumite perioade. Pentru a afla despe ofertele disponibile înscrie-te în cercul Pentru Suflet de Femeie.


Transformational life coaching / Consiliere individuală – bloc de 5 sesiuni

888 RON (1230 RON =5×246 RON)

Indicat în cazul impasurilor de viață, blocaje majore.

Bloc de 5 sesiuni pe Skype sau Zoom (Whatsapp de asemenea disponibil).

  • O sesiune inițială de evaluare GRATUITĂ de aproximativ 20 minute, în care se stabilește tema care va fi abordată și obiectivele consilierii.
  • Următoarele sesiuni sunt de 30-45 minute. După sesiunea inițială se agrează asupra unui plan concret de transformare și implementarea lui pe parcursul a 4 săptămâni. (Instrumentele folosite în această perioadă includ transformative coaching, EFT (Tapping), alte tehnici energetice și spirituale de curățare și transformare, breathwork, (art) journaling, meditația, etc.).
  • Ultima sesiune este de evaluare finală și formularea planului pentru perioada următoare.

Consultă calendarul pentru programarea sesiunii inițiale (gratuite).


Vindecare energetică

357 RON

Terapie cu lumină angelică. Sesiunea durează între 30-45 minute, și este urmată de 40 zile de transmisiuni energetice de lumină pentru tema/domeniul/nevoia specifică. Anterior este necesară transmiterea prin email a temei/ domeniului/ bolii/ situației care necesită asistență.


Citire anuală (cărți de îngeri / tarot / rune / numerologie / astrologie)

222 RON (333 RON)

O citire intuitivă pentru un an de zile, pentru cele 12 luni, cu afirmații și rugăciuni acolo unde sunt oferite, precum și alte recomandări. Îmi rezerv alegerea instrumentelor în funcție de îndrumarea intuitivă primită pentru fiecare persoană. Este necesară data exactă a nașterii (inclusiv ora dacă se cunoaște plus locul nașterii) pentru includerea eventualelor aspecte astrologice relevante. Raportul este transmis prin email, in format pdf, în maxim 13 zile de la confirmarea plății.


Citire lunară* (cărți de îngeri / tarot / rune / numerologie / astrologie)

313 RON

*2 citiri, una realizată în momentul lunii noi, și alta în momentul lunii pline, care surpind energiile favorabile/nefavorabile ale ciclului lunar respectiv. Poți furniza o temă care te preocupă sau interesează, sau se poate realiza la modul general, citirea indicând temele/domeniile principale ale acelui ciclu. Citirea se poate realiza în sesiune Skype, Zoom, sau transmisă în format electronic (pdf sau înregistrare audio – mp3) în chiar ziua lunii noi / pline în zona ta. Foarte puține locuri disponibile, verifică calendarul pentru disponibilitate.


Citire cărți de îngeri / tarot

151 RON

Sesiune Skype sau Zoom, de 20-30 minute. Este recomandabil să ai pregătită o listă de întrebări, în ordinea importanței, pentru ușurință. Consultă calendarul pentru programarea sesiunii.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri contactează-mă.