Cercul de rugăciune

cercul de rugaciune

În fiecare dimineață  ești invitată să te unești în cercul de rugăciune Pentru Suflet de Femeie, adăugând energia și iubirea ta. Spațiul este deschis în jurul răsăritului soarelui.

Dacă dorești să participi, poți face o listă cu persoane, situații, locuri, cauze cărora vrei să le transmiți gânduri pozitive,  iubire… sau orice altă vibrație pozitivă și înălțătoare. La trezire (sau în orice alt moment al zilei, intenția contează mai mult decât timpul) dacă ai timp si dispoziția necesară poți trece peste lista ta citind fiecare item.

Sau poți doar aprinde o lumânare (sau orice alt gest simbolic care să deschidă rugâciunea – de exemplu să faci o cruce, vocalizarea unui chant, etc) și să te alături mental transmiterii de gânduri bune și iubire la tot ce se aflâ pe lista ta și oriunde altundeva energia și iubirea ta ar fi necesare.

La sfârșit nu uita să eliberezi ruga ta Divinului, de exemplu poți spune: ”Aceasta este ruga mea, dar facă-se voia Ta, prin mine/noi, pentru binele superior al tuturor”.

Alternativ poți trimite lista ta pe adresa de email pentrusufletdefemeie@gmail.com și va fi adresată în cercul de rugăciune.

IMPORTANT: Dacă participi activ, nu uita să te deconectezi conștient când termini – de exemplu cu o cruce dacă așa ai inceput, sau cu un chant, sau câteva cuvinte de mulțumire… (dar dacă uiți nu e nici o problemă, transmiterea de energie se termină pentru toate participantele la închiderea cercului de rugăciune).

În viitor vei putea participa online live la cercul de rugăciune (dacă ești interesată contactează-mă).