Tabara Online

3, 2, 1… Ești așteptată la Tabăra de Iarnă Pentru Suflet de Femeie 2020

În 20.12.2020 se deschid porțile unei noi tabere virtuale Pentru suflet de Femeie, Tabăra de Iarnă Pentru Suflet de Femeie 2020.

Timp de 13 zile ești invitată să te alături grupului de prietene/surori/zeițe și să te desparți de anul 2020 în reflecție și contemplare, cu tristețe și regrete poate, și în același timp cu bucurie și recunoștință, devenind conștientă de resursele pe care le ai la îndemână, și de drumul care se dechide în fața ta odată cu începutul noului an.

Zilnic pentru următoarele 13 zile ești așteptată la o nouă sesiune a taberei care se poate viziona începând cu ora 13 (ora României), iar după terminarea acestei perioade Tabăra va ramâne deschisă pentru vizionare până la următoarea lună plină, în 13.01.2021, după care vei putea găsi programul complet Sfârșituri, Începuturi pe Udemy.

Anul acesta programul cuprinde fragmente din programul de dezvoltare personală Sfârșituri, Începuturi alături de unele sesiuni speciale. Dacă simți nevoia unei pauze, a unor clipe de răgaz, de reflecție…, dacă simți că lucrurile nu sunt chiar în regulă și parcă e posibil și altceva…, dacă sufletul tău tânjește după claritate, inspirație, conexiune… poți alege să onorezi chemările acestea și să îți oferi (ție și în același timp celor din jur) un alt fel de a încheia anul și de a-l începe pe cel nou. Oare ce îți va aduce anul nou? Oare ce îți va aduce clipa aceasta?

Ești așteptată cu drag!

♥♥♥

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s