Tabara Online

Se apropie Tabăra de Vară Pentru Suflet de Femeie 2020… ce ai vrea să vezi?

Te salut frumoasa mea prietenă… vara anului 2020 este aici, un an pe care puțin probabil să îl uităm… Și totuși, prin toate câte se întâmplă, viața continuă.

Cu apropierea solstițiului de vară se apropie și Tabăra de Vară Pentru Suflet de Femeie, și aș vrea ca voi să alegeți programul de anul acesta.

Aici sunt 3 variante pentru programul Taberei din anul acesta pe care le poți vota.

Ce ți-ar place să vezi? Ce ți-ar face cel mai mult bine, ce te-ar ajuta cel mai mult acum? Ce vorbește sufletului tău, ACUM?


photo_2020-06-10_21-41-05

Cum folosești energiile planetelor în viața cotidiană sau pentru a naviga timpuri turbulente? Te invit la o aventură pentru a întâlni și deveni prietenă cu spiritele și energiile planetelor/corpurilor cerești  cunoscute din sistemul solar care ne influențează viața și fiiința. Vom explora teme precum: comunicarea (Mercur), bucuria (Jupiter), disciplina (Saturn), Intuiția și vindecarea (Neptun), etc.

 


photo_2020-06-10_21-41-11

Banii: îi iubim la nebunie, și în același timp îi urâm cu pasiune. Te invit să explorăm diferite aspecte ale câmpului nostru energetic financiar, de exemplu: credințe despre bani; banii în copilărie; lipsuri, neajunsuri; datorii; buget; cheltuieli neinspirate; multiple surse de venit; aprecierea banilor; valoarea banilor; etc.

 

 


photo_2020-06-10_21-40-59

Un program care pare în mod special necesar în timpurile acestea. Vom folosi energiile solstițiului de vară – momentul de maximă lumină solară în emisfera nordică, pentru a atrage mai multă ”lumină” asupra ”umbrelor” din viața noastră. Câteva din temele programului: frica, neîncrederea, tristețea, tăcerea (umbre), acceptarea, armonia, iubirea (lumini).

 


 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s